Här händer det grejer!

Hade avslutning för årets sista kurser i helgen och det var ovanligt tidigt, då jag brukar ha kurser in i december innan jag tar lite ledigt på kursfronten. Det känns allt lite konstigt! Tur att jag har en hel del privatträningar och rådgivningar inplanerade, så att jag inte blir helt sysslolös och får abstinens.

Allt är inte 100% bestämt ännu, men om det blir som jag har tänkt, kommer jag att ta en kandidatexamen i biologi eller etologi under vårterminen och det innebär också att jag inte kommer att hålla några kurser under tiden – däremot går det bra att kontakta mig för privatträning och rådgivning och jag kommer också att hålla en del föreläsningar. Är ni två kompisar som vill ta en privatträningstimme går det givetvis bra och då delar ni på timkostnaden.

Blir ni extremt sugna på att gå kurs för mig och är några stycken (4-6 personer) så kan ni alltid kontakta mig för att knåpa ihop er egen kurs – med min hjälp såklart. Ni kommer med önskemål och jag sätter ihop ett förslag åt er och så kör vi kursen antingen här eller på er hemmaplan.

Det går också bra att hyra träningsbanan – kostar 50 kr/h och hund.

Shopen är öppen som vanligt – skicka ett sms eller ring innan bara så att jag säkert är hemma och kan ta emot er. Vi säljer Metizoselar, roliga aktiveringsleksaker, leksaker, klickrar och armband, belöningsväskor och mycket annat. Välkommen in!

Nu tar jag dock lite välbehövd semester, men ni når mig alltid på sms, mail eller telefon!

Detta inlägg är publicerat i Blandat. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © Björkhaga Hundskola   Webbdesign skapad av Centimedia  Drivs med Wordpress.org