Om Björkhaga

Rottweilervalp får undersöka nya saker på Vardagslydnad 1-kurs

Selma går på upptäcktsfärd
Copyright: Malin Cedergren

Vår träningsfilosofi är att det ska vara roligt att träna hund (för både människa och hund) och det ska vara utan tillrättavisningar och korrigeringar och sättet vi får bort felaktiga beteenden är helt enkelt genom att avbryta och avleda och visa på ett beteende vi vill ha istället. Med andra ord, så kommer ni inte att få lära er ”rätta knycken” eller någon annan form av bestraffningsbaserade metoder här.

Vi använder oss av klickerträning och tränar alltså mestadels med positiv förstärkning, d.v.s. vi markerar det beteendet vi vill ha med hjälp av ett klick och/eller ett markörord och belönar, och på så vis får vi mer av de beteendena vi vill ha!

Fokus ligger på alla bra beteenden våra hundar gör mest hela tiden och på att vi tittar på de beteenden vi vill ha och på så vis stärker hundens och din relation och samarbetet och kontakten likaså!

Varmt välkommen!

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © Björkhaga Hundskola   Webbdesign skapad av Centimedia  Drivs med Wordpress.org