Om Malin

IMG_4221Jag som driver Björkhaga Hundar heter alltså Malin och bor i Norrvidinge, mellan Kävlinge och Teckomatorp med min sambo och våra fyra katter (Elsa, Maja, Felix och Svante). Min stora passion och mitt stora intresse har alltid varit djur och särskilt hundar och katter. Det var faktiskt en av mina katter – hur otroligt det än låter – som fick in mig på instruktörs- och psykologbanan och senare även våra fina Lukas (golden retriever). Lukas finns tyvärr inte längre och någon ny hund är inte aktuellt i nuläget, så än så länge får våra fyra katter duga.

Jag har många utbildningar inom hund, djurhållning, djurskydd, etologi, biologi och djur bakom mig och har slutfört kandidatexamen i biologi våren 2014 och håller i skrivande stund på med min magisterexamen i biologi.

Att arbeta med positiva, belöningsbaserade metoder när det gäller djur är för mig en självklarhet och det gäller även hundarnas människor, som jag egentligen mest arbetar med.

Nedan hittar du en länk till mina utbildningar:

Malins utbildningar

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © Björkhaga Hundskola   Webbdesign skapad av Centimedia  Drivs med Wordpress.org