Privatträning & rådgivning

Oktober 179

Privatträning

Anledningarna till att du väljer privatträning framför kurs kan vara många och olika, men oavsett, så är privatträning alltid ett bra alternativ. Du får helt enkelt mer tid för dig och din hund utan störande moment! Allt du kan lära dig på en kurs funkar alltså lika bra som privatträning och fördelen med att gå privat är att det blir fokus på just din hund och dig. Gå fint i koppel, kantarellsök, RallyMix, samt inkallningsträning är några exempel på vad andra har valt att träna privat i.

Är ni två kompisar som vill dela på en privatträningstimme går det alldeles utmärkt.

Hundpsykolog

Jag är utbildad till hundpsykolog, så har du någon form av problem med din hund, som du skulle vilja få en lösning på (separationsångest, hundmötesproblematik, rädd för okända, etc) går det bra att kontakta mig för rådgivning. Vi kommer att arbeta med metoder som gör att du får en bättre relation till din hund och du lär dig också läsa din hund bättre, så att du kan stödja honom/henne när du behöver göra det. För mig är det viktigt att hunden känner sig glad och nöjd hela tiden, så vi får med den bra känslan i träningen. Detta tar olika lång tid – ibland går det fortare och ibland tar det längre tid, men vi jobbar hela tiden med ”rätt beteende” och att lära hunden vad det är. Jag provocerar aldrig fram att hunden gör ”fel”.

Vi träffas först för en pratstund (alla tvåbenta familjemedlemmar) hemma hos dig och därefter lägger vi upp en träningsplan för att komma igång med träningen inför att vi träffas för den praktiska träningen.

Priser

Privatträning och rådgivning kostar 500 kr/timme (första gången vi ses brukar det ta 1,5 h ca, d.v.s. 750 kr) inkl. moms. Det tillkommer körersättning på 18,50 kr/mil (exkl. moms). Är ni två kompisar, som vill träna tillsammans kan ni dela på en privatträningstimme och alltså betala 250 kr/person.

ERBJUDANDE: Bokar du tre träningstillfällen á 1 h (träning samt upplägg av träningsplan) kostar det 1300 kr (ord. pris 1500 kr).

Företaget innehar F-skattsedel. Bankgiro 261-1515.

Anmälan

Anmäl dig och din hund till privatträning eller rådgivning redan idag!

Din hund skall vara vaccinerad & försäkrad.
Anmäl dig genom att fylla i anmälningsformuläret nedan.

Anmälningsformulär:

* Obligatoriska fält

Vi vill gå följande kurs*

Startdatum:*

Ditt namn*

Din e-post*

Din adress*

Ditt telefonnummer*

Hundens namn*

Hundens ålder*

Hundens ras/raser*

Detta kan vara bra att veta om min hund:

Hur hittade du Björkhaga hundskola?

Anmälningsvillkor:

Observera att anmälan är bindande och att avanmälan måste göras skriftligt till Björkhaga Hundskola. 50 % av kursavgiften måste betalas vid eventuell avanmälan. Vid avanmälan mindre än 30 dagar före första kurstillfället, ska hela kursavgiften betalas. Det är tillåtet att överlåta bokad kursplats till någon du känner, men meddela i så fall Björkhaga Hundskola så snart du kan.

Genom att anmäla dig godkänner du ovanstående villkor.

En Kommentar

  1. Annika & Saga
    Publicerad 19 maj, 2013 kl 11:40 | Permalänk

    Hej Malin!
    Såg just på din fina hemsida att det nu börjar kurser i RallyMix hos dig. Som du vet har vi länge velat gå RallyMixkurs hos dig, tycker du är helt underbar med både hundar och ägare och en jätteduktig instruktör. Så har du ju också härligaste träningsplanen! Vårt problem är att vi är mycket uppbokade på helgerna när kurstillfällena är. Vi har mycket på hotellet och så är det en hel del utställningar inplanerade. Jag undrar om vi skulle kunna få köpa ett paket av dig med 6 privatträningar i RallyMix? Det vi behöver träna på är att få flyt i banor och att hålla koncentration och glädjen en hel bana. Bästa tid för oss är eftermiddagar på vardagarna. Har du tid och lust?

    Kram från Annika & Saga

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © Björkhaga Hundskola   Webbdesign skapad av Centimedia  Drivs med Wordpress.org